Trenger bedriften din bedre plass? Skal du starte med ny virksomhet, men mangler et passende lokale? Ønsker du å etablere deg sentralt? Da har Nordvik Eiendom flere gode tilbud til deg.

I Verkstedveien 1 kan du også leie 370 kvadratmeter kontorlokaler i tredje etasje. De består i dag av kontorer, møterom, sosialsone og kantine. Les mer om lokalene her. 

Verkstedveien 1 har gjennomført en større oppgradering og flere tiltak vil bli satt til verk. Når alt er på plass vil du som kunde finne 11 ulike bilmerker i samme senter. Dette blir et kraftsenter i bilbransjen, med et bredt utvalg av både nye- og brukte biler. Dette igjen vil telle svært positivt for de som sikrer seg butikklokalene i andre etasje.

PROFF OG LOKAL AKTØR

Nordvik Gruppen jobber tett opp mot sine eiendommer og lokaler og legger stor vekt på at de blant annet skal være så energieffektive som mulige. Dette kommer deg til gode i form av en lavere strømregning.

Stormyrveien 4

Stormyrveien 4

I Stormyrveien 4 (tidligere Sveins Auto) finner du et attraktivt bygg på 420 kvadratmeter med salgshall, kontorer, lager og kundetoalett.

– Et lokale som kan passe mange virksomheter og beliggenheten kan neppe bli mer sentral, rett ved Stormyrveien med City Nord, Trekanten og Bodø Spektrum rett rundt hjørnet, understreker Skaalsvik. Se annonsen her. 

KLART FOR BILVERKSTED

Ønsker du å starte opp med et bilverksted eller trenger litt mer plass? Da finnes det meget gode alternativer.

Sivert Nielsens gate 80

Sivert Nielsens gate 80

I Sivert Nielsens gate 80 står det klart 1.322 kvadratmeter med utstillingshall/butikk, kontorer, verksted, delelager, spiserom og garderobe. Det er også fullt mulig og dele noe av dette opp. Og prisen er gunstig.

Interessert? Se mer her.

Sivert Nielsens gate 82

Sivert Nielsens gate 82
I Sivert Nielsens gate 82 ligger det et komplett, lite bilverksted med utstyr. 323 kvadratmeter gir plass til en bedrift med fem til seks medarbeidere. Da får du kundemottak, verksted, kontorer, lager og garderobe. Annonsen finner du her. 

I sum representerer disse lokalene helt unike muligheter for å etablere seg i et område på Stormyra hvor det fra før er stor aktivitet. Det er godt med parkeringsmuligheter, bussen stopper like ved og det er kort avstand til kjøpesenter og matvarebutikker.

Ved å legge bedriften din hit får du en effektiv arbeidsflyt og det er lett å komme til og fra, enten du bor i Rønvik, på Nordsida eller Mørkved, Hunstad eller Tverlandet.