Åpner for salg av bilmerket via forhandleren i Bodø

I 2020 åpnet Nordvik et nytt og moderne showrom for Lexus i Bodø. Nå utvider de tilbudet og tilbyr salg via Toyota forhandlerne sine fra Namsos til Harstad. Samarbeidet markeres med kundekveld med besøk fra Lexus Bodø på Leknes 22. februar og Svolvær 23. februar.

Unike opplevelser

-Vi er veldig stolte over å representere Lexus, og gleder oss til å bli enda mer tilgjengelig for kundene i distriktet. Nordvik har et stort nettverk med mange små og lokale Toyota forhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms. Nå ser vi frem til å utvide tilbudet og fortsette å skape unike opplevelser i samarbeid med teamet i Lofoten, sier Morten Teksnes, Brand Manager fra Lexus Bodø.

Nordvik har godkjente verksteder for Lexus i Namsos, Mosjøen, Mo i Rana, Bodø, Harstad og Sortland.

Høy komfort

22. og 23. februar inviteres kunder til kundekveld i Lofoten hvor forhandlerne får besøk av et bredt utvalg av nye- og brukte Lexus. Her blir det blant annet mulighet for å se på helelektriske Lexus UX 300e, samt plug-in hybriden NX450h. -Lexus er kjent for høy komfort og unike kjøreegenskaper, og vi ser frem til at kundene i Lofoten skal få oppleve fordelene med å eie en Lexus, sier Morten. Bilmerket har vunnet tilfredshetsundersøkelsen Autoindex 11 år på rad.

Leknes: Daglig leder hos Nordvik Leknes, Leif Kåre Klokseth (t.h) og bilselger Ole Jonny Lorentzen (t.v). Foto: Nordvik AS.

Gleder seg til å få besøk

Leif Kåre Klokseth fra Nordvik gleder seg til å få besøk: -Vi har fått flere henvendelser fra kunder som etterspør Lexus, og vi gleder oss til å invitere nye og eksisterende kunder innom, sier daglig leder hos Toyota forhandleren Nordvik på Leknes.