Fellesadministrasjonen til Nordvik Gruppen AS med eiere, ledere og fagstøtte flytter inn i nye lokaler i Bodø Storsenter første halvdel av 2023.

I dag holder Nordvik Gruppen til i «Nordvik-bygget» i Stormyrveien 21, ved siden av blant annet Toyota og Lexus:

-Vi stortrives i lokalene våre i Stormyrveien, men flytter for å møte behovene til en stadig voksende organisasjon. Vi ser frem til å bli en del av Bodø Storsenter, og gleder oss til å ønske kollegaer, kunder og samarbeidspartnere velkommen i nye og moderne lokaler, sier Fredrik Nordvik, Konsernsjef i Nordvik Gruppen AS.

Fornøyd: Konsernsjef Fredrik Nordvik fra Nordvik Gruppen. Foto: Drone Nord AS.

Ut på leiemarkedet

Nordvik Gruppen ble eiere av Bodø Storsenter i 2020. Eksterne leietakere er Power, Intunor, Frem og M Nordvik. Innflytningsdato for Nordvik Gruppen forventes å være i utgangen av juni 2023. Dagens lokaler legges nå ut på leiemarkedet.

Flytter ut: Nordvik Gruppen AS flytter ut av Stormyrveien 21. Foto: Drone Nord AS.