Denne helgen deltar Nordvik med et imponerende utvalg av bil, båt- og fritidsprodukter. Med et standområde på 800 m2, er forventningene store.

-Vi ser frem til å ønske alle velkommen til en spennende stand hvor vi vil presentere et bredt utvalg av biler og produkter fra hele Nordviks portefølje, uttaler Anders Olsen fra Nordvik Fauske entusiastisk.

Nordvik har tatt turen fra Bodø, Glomfjord og Ulvsvåg. Denne helgen er alle Nordvik sine merkevarer representert på Saltenmessa. Her kan man besøke en stor og attraktiv bilutstilling med bilmerker Toyota, Lexus, Mercedes-Benz, DS, Isuzu, JAC, Jeep, Kia, Maxus, Opel, Peugeot og Suzuki. I tillegg tilbys et bredt utvalg av båter, hengere og bil- og fritidsprodukter.

-Vi har nylig lansert vår nettbutikk, og vi har også med oss et bredt utvalg av produkter her. Vi håper virkelig på stor oppslutning og oppfordrer alle til å ta turen innom, avslutter Anders, med håp om å se mange interesserte besøkende.

Se kampanjesiden her.