Hun har jobbet 26 år i konsernet og kommer fra stillingen som økonomisjef i Nordvik Gruppen. Nå blir Berit Lio Olsen (59) konserndirektør for finans og investering.

-Vi er glade for å legge til rette for kompetanseutvikling internt, og er fornøyd med at Berit har takket ja til en ny rolle. Berit har lang erfaring i Nordvik, og vi ser frem til at hun vil få et større ansvar i oppfølging av konsernets selskaper, samt utvikle strategi og retning, sier Fredrik Nordvik, konsernsjef i Nordvik Gruppen.

I stillingen inngår også rollen som daglig leder for Nordvik Finans AS.

Stor utvikling

Berit gleder seg: -Det blir veldig spennende. Jeg stortrives i Nordvik, og er glad for å få nye muligheter. Konsernet har hatt en stor utvikling de siste årene, med generasjonsskifte og flere nye etableringer. Nå gleder jeg meg til å ta større del i strategiarbeidet og innhente synergier, forteller hun.

Familekonsern

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Berit tiltrer stillingen 1. juli 2023.