Nordvik-konsernet gjør endringer i ledelsen og konstituerer Kåre Dybfest (51) som midlertidig daglig leder for M Nordvik AS.

M Nordvik driver bilforhandlere- og verksteder med Citroën, DS, Jeep, Kia, Mercedes-Benz, Opel og Peugeot i Salten og Helgeland. Nå gjør bedriften endringer i ledelsen for en mer bærekraftig forretningsstruktur.

Fremtidens bilmarked

-Målet er å tilpasse oss fremtidens bilmarked. Vi er glade for at Kåre har takket ja til det midlertidige oppdraget, og ser frem til at han skal bidra med solid erfaring, sier Alexander Nordvik, Konserndirektør for Bil og Mobilitet i Nordvik Gruppen.

M Nordvik er forhandler av Mercedes-Benz. Foto: Nordvik Gruppen AS.

Bred erfaring

Kåre har jobbet i Nordvik-konsernet siden 2004, hvor han blant annet har jobbet som teamleder service og regionleder i Nordvik AS. Han har bred erfaring innenfor servicemarked- og verksteddrift, og jobber i dag som servicemarkedsdirektør. Nå blir han også konstituert daglig leder.

-Det er utrolig spennende. Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny arbeidshverdag. Med nye lokaler og en spennende portefølje med bilmerker, ser jeg frem til å skape nye muligheter sammen med teamet i M Nordvik, sier Kåre.

Kåre overtar rollen etter Chriss Marken og Hans Petter Ingebrigtsen som har fått tilbud om andre stillinger i selskapet. Rollebyttet skjer 3. november, og stillingen skal lyses ut innen utgangen av året.