Med lokal forankring i Glomfjord har nettbutikken til Nordvik blitt godt mottatt av kunder over hele Norge. Nå kommer flere og spennende nyheter.

– Det har vært en fantastisk reise, sier daglig leder i Glomfjord Andreas Rasmussen om de tolv månedene som nettbutikken har vært i sving.

 

SELGER KUN KVALITET

Med 1.300 varenummer har de alt du trenger til bil og hage. Nettbutikken har hovedlageret sitt i Glomfjord. Og det er folkene i bedriften som er hele hemmeligheten bak de gode resultatene:

– Vi er alle bilfolk som brenner for faget og vi tar aldri inn et produkt vi ikke personlig kan gå god for, understreker Rasmussen.

 

PERSONLIG STIL: I nettbutikken til Nordvik finner du ulike lysprodukter slik at du kan få akkurat den stilen du jakter på.

 

Et lite, men svært godt eksempel på nettopp dette er at nettbutikken selger hundebur fra 4Pets som har fått godkjentstempel av anerkjente Tüv Süd.

 

EKSTRA SIKKERHET

– En TÜV-godkjenning er en bekreftelse som betyr at et gitt produkt lever opp til en rekke strenge krav til sikkerhet og kvalitet, satt av et forbund av godkjenningsbyråer.

– Når et produkt er TÜV-godkjent, er du også sikret at produktet lever opp til en rekke av EUs sikkerhetskrav, forteller digital forretningsutvikler Kent E. Jenssen i Nordvik.

Blant bestselgerne i nettbutikken finner vi LED-lys fra Laser:

– Her finnes det flere modeller, men felles for dem alle er at de gir deg et perfekt lysbilde. Dette er en LED-bar som er bygget slikt at den ikke treffer veien rett foran bilen, noe som bare blender sjåføren. I tillegg selger vi mye monteringsmateriell og tilbehør til bilen for de som ønsker å montere lysene selv, sier Rasmussen.

LED-lysene kan monteres enten som lavprofil eller innfelt i grillen. Nyhetene fra Lumen sin performance serie er også et populært valg hos kundene våre.

SMART UNDERSPYLING

GRUNDIG RENGJØRING: Turisimo Undercarriage Washer Deluxe, er en underspyler på hjul som sørger for at du får rengjort under bilen. Den kommer med 40 graders dyser montert, men disse kan enkelt byttes ut med 25 graders dyser avhengig av hva du skal rengjøre.

 

Et annet populært produkt er Turisimo Undercarriage Washer Deluxe.

– Dette er rett og slett en underspyler på hjul som sørger for at du får rengjort under bilen, sier Jenssen,

Den kommer med 40 graders dyser montert, men disse kan enkelt byttes ut med 25 graders dyser avhengig av hva du skal rengjøre.

Kundene i nettbutikken til Nordvik vet også å sette pris på en skumkanon. Du får skumkanoner som kobles til høytrykksspyleren og siste nyheten som er lansert er en egen skumkanon som kan kobles direkte på underspyleren, slik at du kan skumme også under bilen.

– En utrolig effektiv og skånsom måte å rengjøre kjøretøy på, sier Rasmussen.

STORT UTVALG: Nettbutikken til Nordvik legger stor vekt på at du skal finne akkurat det du trenger til bil og hage

ALT DU TRENGER

Så stopper det selvfølgelig ikke der. Nettbutikken har det meste til hagen, enten det er snakk om snøfresere, gressklippere, sager, sakser og annet utstyr. Både utstyr som går på batteri og bensin.

– Vi har snøfresere fra 26.000 kroner opp til 112.000 kroner, så her er absolutt alle behov dekket, poengterer Jenssen.

Det betyr også at butikken er rustet til å håndtere både privat- og bedriftsmarkedet.

FAGLIG GARANTI: – Vi er alle bilfolk som brenner for faget og vi tar aldri inn et produkt vi ikke personlig kan gå god for, understreker Andreas Rasmussen

PROFFE LØSNINGER

– Vi ser at stadig flere bedrifter og for eksempel borettslag ser nytten av å handle hos oss. For større ordrer kan vi tilby fleksible betalingsløsninger og muligheter for leasing. Vi kan også levere i større kvanta, blant annet rengjøringsmidler i tønner på 200 liter, sier Rasmussen.

Nettbutikken har i tillegg et bredt utvalg av tilhengere fra små til meget store og robuste for proffmarkedet.

Ettermarkedet er viktig for Nordvik og de har alltid reservedeler tilgjengelig og tilbyr service og reparasjoner.

SKÅNSOMT SKUM: Det er viktig å velge de rette produktene når du skal ta vare på bilen din. De får du i nettbutikken til Nordvik.

LOKAL VERDISKAPING

Det faktum at nettbutikken er lokalisert i Glomfjord er et stort poeng. For hele Nordvik Gruppen er det viktig å bidra til lokal verdiskaping og et spredt forhandlernett.

På den måten blir også din handleopplevelse ekstra god, din ordre får en personlig håndtering. Henter du en pakke fra nettbutikken følger det et takkekort og en liten ekstra «godbit».

– Du skal bli sett og hørt, få en god opplevelse, samtidig som du skal vite at du er i trygge hender hele veien, sier Rasmussen.

KVALITET I ALLE LEDD: – VI skal levere kvalitet i alle ledd til sine kunder og de skal levere raskt over hele landet, sier Kent E. Jenssen

 

Nordvik har lagt ned mye arbeid i å utarbeide en digital netthandelsløsning som sørger for en effektiv og knirkefri prosess med alt fra fakturering, ordrehåndtering og lagerstyring.

Selskapet skal levere kvalitet i alle ledd til sine kunder og de skal levere raskt over hele landet. Nå jobber de med å utvikle nye tilbud og utvidelser av sortimentet:

– Vi har store planer på gang, konkluderer en hemmelighetsfull Kent E. Jenssen.