Er du på jakt etter ny bruktbil? Da bør du ta turen innom en av butikkene til Nordvik på lørdag. Her vil du finne gode tilbud og konkurranser.

Førstkommende lørdag er det mulighet for å sikre seg ny bruktbil til ekstra god pris. Med over 450 bruktbiler på lager og et bredt utvalg med bilmerker, er du garantert å finne en bruktbil som passer akkurat deg. På lørdag er det også innbyttegaranti.

Innbyttegaranti og gode rabatter

Med innbyttegaranti får du garantert et minimumsbeløp for bruktbilen din ved kjøp av ny bruktbil hos Nordvik:

50.000,- innbyttegaranti ved kjøp av bruktbil over 500.000,-

30.000,- innbyttegaranti ved kjøp av bruktbil fra 200.000,- til 499.000,-

-De eneste kriteriene er at bilen du leverer inn er EU-godkjent, i kjørbar stand og har komplette vinter- og sommerhjul. Det betyr i praksis at du kan levere den gamle bilen din inn og få opptil 50.000,- i rabatt ved kjøp av ny bruktbil, sier bilselger Rudi André Stokvik fra Nordvik. Han presiserer at de tar inn biler i alle prisklasser, og at alle biler kan leveres inn. Denne dagen gir de gode tilbud på hele sortimentet.

-I tillegg til innbyttegarantien har vi 50.000,- i rabatt på et utvalg bruktbiler. Tilbudet kan også kombineres med innbyttegarantien, og gjelder på et bredt utvalg bruktbiler som ligger ute på Nordvik sin nettside, sier Rudi.

Stort utvalg

-Vi har bruktbiler fra seks måneder til seks år, så her er det noe for alle, sier bilselger Lise Brattli fra Toyota forhandleren i Bodø.

I bruktbilhallen i Stormyrveien 25, finner man et bredt utvalg Toyota som selges med Toyota Certified Plus bruktbilgaranti og Toyota Relax som er en servicegenerert garanti med opptil 10 års garanti.

Med bred kompetanse og gode garantier er du sikret et problemfritt bilhold.

Alle butikkene til Nordvik vil ha gode tilbud på lørdag, i tillegg til konkurranser med trekning av Turisimo underspylere til en verdi av kr. 1.998,-.

Finn din lokale Nordvik forhandler her.