Med rallyblod i årene og solid erfaring fra gravemaskin og hjullaster har Nina Richardsen Schjelderup det perfekte utgangspunktet for å stortrives som bilselger.

– Jeg har alltid hatt en brennende interesse for biler og motor, sier Richardsen Schjelderup.

Det blinker besnærende i blank lakk der hun vandrer gjennom bruktbilhallen til Nordvik. For det er nå du kan gjøre noen virkelig gode kjøp på biler som kun er ett til to år gamle.

GODE BETINGELSER

For eksempel Lexus og Rav 4 med firehjulstrekk. Eller elektriske bZ4X og Corolla Cross.

Og Nordvik har gode kort på hånden:

– Nå får du også minimum 40.000 kroner i innbytte for den gamle bilen din ved kjøpt av bruktbil over 399.000 kroner, forklarer Richardsen Schjelderup.

Dette forutsetter at bilen din er i kjørbar stand, er EU-godkjent og har komplette sommer – og vinterhjul.

Som sagt, bil er noe som engasjerer Richardsen Schjelderup.

RALLY-LEGENDE

Kanskje ikke så rart, når pappaen heter Odd Richardsen og er en legende innen rally-miljløet i Ofoten. En mann som har herjet på asfalt og grus med alt fra Mini og Simca Rally 2 til en Ford Ecort MK2 og BMW M3 E36. Og Nina fikk være med på mange av konkurransene i Norge og utlandet.

Nå er Richardsen Schjelderup ansatt som ny bilselger hos Nordvik i Bodø og kommer fra selskapets avdeling i Narvik. Men det begynte med noe som var tyngre og kraftigere – anleggsmaskiner.

LEKKER LEXUS: Har du lyst på en ett til to år gammel Lexus? – Da bør du ta veien innom om oss i bruktbilhallen til Nordvik. Nå kan vi friste med mange og gode tilbud, sier Nina Richardsen Schjelderup. Foto: Rune Nilsen.

Vel, egentlig skulle hun bli veterinær. Noe som delvis skyldtes at hun fikk et veldig tett forhold til hunden sin «Max», en Jack Russel Terrier.

FRA HJULLASTER TIL BIL

Så ville tilfeldighetene at hun heller havnet hos Leonhard Nilsen & Sønner AS, hvor hun håndterte hjullaster og gravemaskin inne på området til LKAB.

– En fantastisk tid.

Etterhvert følte hun behov for et lite karriereskifte, og da ble tatt imot med åpne armer hos Nordvik i Narvik.

– En annen bransje, men fortsatt med en svak lukt av olje, bensin og diesel – og fantastiske kolleger.

BUNNSOLID KVALITET: – En TOYOTA CERTIFIED PLUS bruktbil er din garanti for at du kan kjøre hjem med et produkt som innfrir alle krav og som er omfattet av solide garantier, sier Nina Richardsen Schjelderup. Foto: Rune Nilsen.

DEN GODE OPPLEVELSEN

Da mannen hennes ønsket å komme nærmere familien i Bodø, ble neste stopp Nordvik i fylkeshovedstaden. Hvor det meste koker ned til én ting:

– Kundeopplevelsen.

I dag ser Richardsen Schjelderup at stadig flere kunder har gjort grundige undersøkelser og er veldig tydelige på hvilken type bil de ønsker.

– Så er det de som er mer usikre og da blir det min jobb å finne ut hva de egentlige trenger. Målet er jo alltid at folk skal kjøre ut herfra med et smil om munnen.

Og hvis noe mot formodning skulle ha gått galt i valget, har Nordvik 30 dagers bytterett – eller 1.000 kilometer.

KVALITET I ALLE LEDD

– Som selger det virkelig betryggende å ha en bunnsolid bilpark i ryggen. I tillegg ser vi at kundene våre setter stor pris på at Nordvik er et selskap som legger avgjørende vekt på at det skal være kvalitet i absolutt alle ledd.


FLOTTE KUNDER: – Det aller beste med denne jobbe er møtene med alle de flotte kundene våre. Når vi sammen kommer frem til en optimal løsning, da kan både jeg og kundene dra hjem med et smil om munnen, sier Nina Richardsen Schjelderup. Foto: Rune Nilsen.

På fritiden er småbarnsmoren opptatt med oppussing, hytteutbygging, turer i skog og mark og reising. I tillegg har hun fått seg en ny hund, «Uno», en staffordshire bull terrier.

Tilbake i bruktbilhallen viser den nye selgeren frem en rekke svært attraktive tilbud. Faktisk er utvalget så bredt at andre forhandlere sender kundene sine dit – vel vitende om at det er en stor sjanse for at de finner det de jakter på.

Men det stopper ikke her:

– Vi er så heldige at vi sitter med biler på flere lokasjoner og kan hente dem til Bodø hvis en kunde trenger det.

Med andre ord, er du på jakt etter en bruktbil med høy kvalitet og særdeles gode garantier, da er Nordvik ditt klare førstevalg.