Nord Salten Auto driver bilverksted og salg av nye- og brukte biler på Ulvsvåg. Nå utvider de sortimentet med hengere spesielt tilpasset norske forhold.

Vi er så glade for å tilby et bredt utvalg av tilhengere som er spesielt tilpasset norske forhold. Dette er kvalitetshengere som vi selv har brukt i flere år, og vi er veldig glade for å tilby et komplett tilbud med salg, service og vedlikehold her på Ulvsvåg, sier Mads Valle fra Nord Salten Auto.

Elektrisk tipphenger fra Ifor Williams. Foto: Ifor Williams.

Bredt utvalg

Ifor Williams Trailers har vært på det norske markedet siden 1995. Tilhengermerket er Storbritannias største produsent av hengere under 3,5 tonn. De tilbyr en bred portefølje av blant annet dyrehengere, maskinhengere, tipphengere, skaphengere, biltransporthengere og varehengere.

-Her finnes det noe for alle, enten man skal frakte hest, båt, scooter, maskiner eller annet utstyr, sier Mads.

Se utvalget av hengere fra Ifor Williams her.