Det franske premium-merket blir en del av satsingen til M Nordvik i Bodø Storsenter.

Nordvik Gruppen er i gang med etableringen av en ny bilforhandler for M Nordvik i Bodø Storsenter. Nå er det klart at premium-merket DS Automobiles flytter inn sammen med fem andre bilmerker i de nye lokalene i Verkstedveien: -En spennende nyhet, forteller Merkesjef Jørn Østensen fra M Nordvik.

Fransk luksus og moderne teknologi

DS Automobiles er kjent for eksklusive materialvalg og lekre detaljer. Det franske bilmerket ble først lansert under Citroen i 2009 med modellene «Citroen DS3», «Citroen DS4» og «Citroen DS5». I 2014 ble DS Automobiles etablert som et eget bilmerke. Forkortelsen DS stammer opprinnelig fra det franske ordet «déesse» som står for gudinne, og med godt design og moderne teknologi får man det beste fransk design og teknologi har å by på.

Fransk luksus: DS7 Crossback E-Tense. Foto: Nordvik Gruppen AS / Drone Nord AS.

Stor interesse

Jørn gleder seg til å introdusere DS Automobiles i Bodø, og tror at toppmodellen DS 7 Crossback E-Tense 4×4 blir særlig populær: -Med 300 hk og design som virkelig skiller seg ut, har jeg tro på at modellen vil bli tatt godt mot i Bodø. Allerede fra den første utstillingsbilen var på plass i de nye lokalene våre, har vi hatt flere kunder innom for å se på bilen. Tilbakemeldingene har vært utelukkende positiv, og nå gleder vi oss til å utvide sortimentet og åpne for prøvekjøring. DS Automobiles tilbyr både SUVer, kombi og crossover, hvor alle er tilgjengelig med elektrisk motor eller som ladbar hybrid.

Se video av DS 7 Crossback E-Tense her:Videoen er produsert av Drone Nord AS for M Nordvik AS.