Stjernemerket flytter inn i nye salgslokaler: Våren 2020 åpnet M Nordvik nytt bilverksted for Mercedes-Benz på Stormyra. Nå satser de videre ned ny bilbutikk i nye og moderne lokaler i Bodø Storsenter.

Lang erfaring

Bilselger Tore Vold gleder seg til å ønske kundene velkommen: -Vi selger ikke bare bil, men hele opplevelsen. Nå gleder jeg meg til å skape gode opplevelser i en ny butikk som virkelig komplementerer produktene våre. Tore har jobbet som bilselger for Mercedes-Benz i 12 år og er stolt over å representere en merkevare med lang tradisjon og historie: -Det er en slags ærefrykt, samtidig som jeg er veldig stolt. Han er glad for at Nordvik satser videre på bilmerket i distriktet og roser bilimportøren Bertel O. Steen for et godt samarbeid.

Ny og moderne butikk: Mercedes-Benz i Bodø Storsenter. Foto: Drone Nord.

Moderne bilhus

De nye lokalene er lys og moderne med en stor glassfasade i front. Butikken blir en del av M Nordviks satsing i Bodø Storsenter på totalt 2500 m2 som skal huse seks bilmerker i tillegg til bruktbil. I den nye Mercedes-Benz butikken finner man et bredt utvalg. Både varianter av de klassiske modellene fra både A-, B- C- E- og S-klassen, til den nye EQ-serien med plug-in og elektriske biler. Sistnevnte er kjent for den elektriske SUVen EQC som har fått stor oppmerksomhet for sin kjørekomfort og luksuriøse detaljer. Etterhvert vil vi også få se legendariske G-Wagon og nye EQS.

Gode kundeopplevelser: Bilselger Tore Vold (t.v) sammen med daglig leder, Hans Petter Ingebrigtsen fra M Nordvik. Foto: Drone Nord.

Kundemottak flyttes

Våren 2020 åpnet M Nordvik nytt Mercedes-Benz verksted på Stormyra. I løpet av høsten åpner de også for at kundene kan levere biler for service og reparasjon på Bodø Storsenter: -Vi ønsker å gjøre det mest mulig enkelt og smidig for kundene våre og vet at de setter pris på at vi samler både verksted og butikk på samme sted. Verkstedet vårt vil fortsatt drives i lokalene på Stormyra, mens kundemottaket vil flyttes hit til storsenteret.