Ferske tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV), viser at Mercedes-Benz Vito er Bodøs mest solgte varebil første halvår.

-Vi er kjempefornøyd, sier salgsansvarlig for nyttekjøretøy Karl Magnus «Kalle» Moen fra M Nordvik.

I fjor åpnet M Nordvik ny bilbutikk for Mercedes-Benz i nye og moderne lokaler i Bodø Storsenter.

Her tilbyr de både brukte- og nye Mercedes-Benz, både person- og varebiler: -Vi selger ikke bare bil, men hele opplevelsen. Vi stortrives i de nye lokalene, og får stadig hyggelige tilbakemeldinger fra kunder som er fornøyd med utvalget , sier Hans Petter Ingebrigtsen daglig leder hos M Nordvik AS. 

Kalle legger til:

«Vi har stort fokus på proffkunden og satser på varebilmarkedet både på salg og service etter nyåpningen av butikken, vi er glade for å se at satsningen gir resultater.»

Kort leveringstid

Mercedes-Benz Vito er en moderne og komfortabel varebil. Med klasseledende sikkerhet, inntil 2500 kg hengervekt og uendelige muligheter for tilpasninger har dette blitt en storselger i Bodø. Den passer godt til både store- og små bedrifter, i tillegg til at kort leveringstid gjør den til en svært attraktiv bil, sier Karl-Magnus.

Her er topplisten over de 5 mest solgte varebilmerkene i Bodø:

  1. Mercedes-Benz – 24 biler
  2. Toyota – 20 Biler
  3. Volkswagen – 16 Biler
  4. Ford – 11 Biler
  5. Opel – 8 Biler

Salgsstatistikken er hentet fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) og vise antall solgte varebiler i distrikt Bodø 01.01.2022-30.06.2022.