M Nordvik som er forhandler av Mercedes-Benz person- og varebil i Mo i Rana, samler nå virksomheten sin i Selforsveien 14 og avvikler serviceverkstedet for Mercedes-Benz lastebiler og busser i Ranenget 1.

Administrerende direktør, Chriss Marken fra M Nordvik forteller at dette er noe som har ligget i kortene lenge, og at han nå er glad for å samle driften i nye og moderne lokaler på Selforsveien.

-I 2016 tok Nordvik et strategisk valg om å fokusere driften på person- og varebiler. I den anledning valgte vi å selge virksomheten vår på tungbil. Når vi i 2019 inngikk en strategisk avtale med Bertel O. Steen på Helgeland, var det derfor ikke i avtalen at vi skulle drifte tungbilverksted. Vi kjøpte Hemnes Bil AS (nå M Nordvik AS) samme år, og valgte da å videreføre driften frem til en permanent løsning var på plass. Det har tatt lang tid, og vi er glade for at importøren nå er kommet til en løsning og at vi kan avvikle tungbildriften fra vår side, sier han.

Daglig leder, Nils Gøran Pettersen fra M Nordvik i Mo i Rana. Foto: M Nordvik AS.

Nytt og moderne bilhus

M Nordvik er nå flyttet inn i nye og moderne lokaler i Nordvik sitt nye bilhus i Selforsveien 14. Her driver de bilbutikk med et bredt utvalg av nye og brukte biler fra Mercedes-Benz person- og varebil, Kia, Opel, Peugeot, samt et nytt og moderne verksted for service og vedlikehold og delelager. Bilhuset er på totalt 4.500 m2, med Toyota forhandleren til Nordvik vegg i vegg.

Åpen dag 22. juni

Daglig leder, Nils Gøran Pettersen gleder seg til å ønske kundene velkommen. Allerede 22. juni inviterer han til åpen dag sammen med teamet i Selforsveien: -Vi markerer med langåpent, grilling og gode tilbud, og håper at kundene tar turen innom for en hyggelig bilprat, avslutter han.