Våren 2021 åpner Nordvik Gruppen ny bilforhandler for M Nordvik AS i Bodø Storsenter. De nye lokalene på 2500 m2 skal inneholde bilutstilling og -salg for bilmerkene Citroën, DS Automobiles, KIA, Mercedes-Benz, Opel og Peugeot, samt bruktbil.

Klar for å skape gode opplevelser

-Det er rundt ett år siden vi var på befaring i Bodø Storsenter. Den gang var lokalet en nedlagt sportsbutikk, og i dag er vi i full gang med oppusningen av det som skal bli Bodøs nye bilsalong, forteller Chriss Marken, Administrerende direktør i M Nordvik. Han gleder seg til å ønske kundene velkommen, og er klar for å skape gode opplevelser: -Målet har vært å skape et moderne bilhus med et bredt utvalg produkter. Kundene som besøker oss skal få følelsen av å besøke en bilsalong; et slags fristed hvor man kan rusle rundt og la seg inspirere. Med seks ulike bilmerker og et bredt utvalg både nye- og brukte biler, er vi trygg på at det finnes noe for de aller fleste.

Flytter inn, men er ikke ferdig

Allerede mot slutten av april flytter de første bilene inn i butikken, men i starten må kundene belage seg på noe byggeaktivitet: -Vi flytter inn litt etter litt og har et mål om å ha klar en fullverdig butikk til sommeren. Vi håper at kundene har forståelse for byggeprosessen, og tror likevel at vi vil kunne skape gode opplevelser allerede fra start, forteller Hans Petter Ingebrigtsen, Daglig leder i M Nordvik.

Daglig leder: Hans Petter Ingebrigtsen fra M Nordvik AS. Foto: Nordvik Gruppen AS / Drone Nord AS.

Godt samarbeid med lokale leverandører

Den nye bilbutikken er lokalisert i 1. etasje i Bodø Storsenter, hvor en ny glassfasade akkurat er kommet på plass. Eiendomssjef Paal Skaalsvik fra Nordvik Gruppen forteller om et godt samarbeid med lokale aktører: -I likhet med flere andre eiendomsprosjekter, har Nordvik valgt lokale samarbeidspartnere også i Bodø Storsenter. Her har vi også denne gang samarbeidet godt med Sortland Entreprenører og Elektro. Til fasaden har vi sammen med Bodø Glass og Ramme kommet frem til gode løsninger som kler bygget godt. I tillegg til at vi har samarbeidet med lokale underleverandører som Rapp Bomek, Løwini og Malermester Jan Haugen.

På tross av koronasituasjonen og tiden vi er inne i, har alle levert etter avtale. Det å satse i en usikker tid er både utfordrende og spennende på samme tid, men vi har tro på markedet. For oss er det viktig å ha fokus på full drift, også i disse tider, avslutter han.

Se video fra Bodø Storsenter: